Vakantiehuizen in Drenthe

Vakantiehuizen in Drenthe

Zoek het vakantiehuisje van je dromen

Vakantiehuizen huren in Drenthe

Een vakantiehuis in Drenthe is dé ideale basis voor een heerlijke vakantie in deze provincie wat bekend staat om haar hunebedden en prachtige natuurgebieden. U vindt hier de mooiste vakantiehuizen in Drenthe, van een knusse bungalows en ruime chalets tot aan sfeervolle groepsaccommodaties waar u met de hele familie of vriendengroep in kunt verblijven.

De provincie Drenthe is gelegen in het noordoosten van Nederland en is een leuke bestemming voor degenen die van fietsen, wandelen en natuur houden. De provincie beschikt namelijk over vele natuur landschappen vol met bossen, heide- en weidelanschappen die garant staan voor een heerlijke vakantie vol rust en ruimte. 

Op vakantiedrenthe.com vindt u een ruim aanbod aan vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Drenthe zeer geschikt voor een weekend, midweek of weekje weg. Vakantie vieren in Drenthe is optimaal genieten van de omgeving, de activiteiten en vele bezienswaardigheden. Op zoek naar een levendige omgeving met faciliteiten voor uw kinderen? Bekijk dan de vakantiehuizen gelegen op één van de mooie vakantieparken in Drenthe! Kortom, voor ieder wat wils!

Ruim 20 jaar ervaring

Gasten beoordelen ons met een 9,1

Meer dan 3.000 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice +31 (0)521 - 587 300

Vakantiehuizen Drenthe op kaart